21
юли

10 начина за интериорен дизайн на спалня

дизайн на спалня

Днес ще ви запознаем а 10 начина за дизайн на спалня, с който да се справите все едно сте интериорен дизайнер.

И така, как точно можете да превърнете собствената си спалня във възможно най-близкото нещо до оазис на спокойствието?

Спалнята ви е пространство, което трябва да бъде изключително спокойно за пълноценна почивка през нощта, а бъркотията и хаосът поради изобилието от обувки и дрехи определено е пречка. Имате предимство, ако ви предстои да започнете отначало в нов

Купете мултифункционални мебели

дизайн на спалня

Ако не разполагате с  пространство в спалнята, помислете да инвестирате в мебели с двойно предназначение. В един шкаф може да се помещават телевизор, както и дрехи, леглото може да има място за съхранение под матрака, а скрин, стол или бюро също могат да послужат като нощно шкафче.

дизайн на спалня

Приоритизирайте правилното мястото около леглото

Обзаведени спални снимки

При дизайн на спалня, трябва да сте сигурни, че разполагате с достатъчно място около леглото си, за да се разхождате свободно.

Проектиране на спалня

Така няма да се се притеснявате, че ще се блъснете в някоя мебел посред нощ. Красива отоманка или табуретка до леглото, са от тези мебели, които е добре да имате. Но и все пак нека ви остава пространство за минаване.

Вземете си нощно шкафче с място за съхранение

Модерен интериор за спалня

Нощните шкафчета с чекмеджета или рафтовете са удобен начин да създадете повече място за съхранение при дизайн на вашата спалня. Те ви позволяват да държите най-важното през нощта близо до вас и на лесно достъпно място.

Интериор спалня цветове

Изплолзвайте леглото като фокусна точка в спалнята

Проекти за малки спални

Всяка спалня има едно общо нещо: легло. Защо не го направите своя център на стаята? Всяка стая се нуждае от фокусна точка, а в спалнята тя трябва да е леглото. Възползвайте се максимално от възможността с красива пейка или отоманка и изобилие от възглавници за облягане.