31
юли

10 идеи за дизайн на баня, които ще ви грабнат

дизайн на баня

Нашите идеи за дизайн на баня ще превърнат вашeто помещение в блажено, подобно на спа кътче за нула време – без значение какъв е вашият бюджет.

Събрахме някои от най-добрите идеи за дизайн на баня – брилянтни комбинации от изпитани класики, заедно с някои току-що лансирани тенденции.

Идея за вградена душ система

Проекти за баня снимки

На снимката по-горе виждаме предложение, което позволява да се използва повече пространство от стандартните кабини за вграждане, но  в същото време елиминира шанса да залеете цялата баня.

Две мивки за повече пространство сутрин

Проекти за баня снимки

Ако редовно се озовавате на опашка пред банята в  бързината сутринта, помислете за две мивки. Перфектно решение както за апартаменти, така и за семейни бани, стига да имате това пространство. Този интериорен дизайн е наистина семпъл, но пленителен.

Интелигентното осветление е добра идея при дизайн на баня

Обзавеждане за баня снимки

Технологията за интелигентен дом не е подминалабанята и една от най-добрите идеи за баня, която сме срещали, е осветлението за баня с Bluetooth, съчетаващо високоговорител с LED осветление. Това със сигурност ще подобри вашето изживяване при къпане.

Изберете големи плочки за стените

Идеи за баня

Заедно с текстурните стенни плочки, широкоформатните плочки остават популярна дизайнерска характеристика в банята – те предлагат елегантен, привличащ вниманието завършек, плюс по-малко фуги за почистване.

Предвидете място за съхранение

Идеи за баня

Мястото на съхранение на вещи в банята е жизненоважно. Използвайте вградено хранилище или създайте ниши под душа, за да осигурите удобни места за тоалетни принадлежности.

Обмислете варианти да преградите простанството при дизайн на баня

дизайн на баня

Оформлението на банята може да бъде трудно да се получи както искаме, особено ако желаете да включите душ кабина или пространство за мокро помещение и сте загрижени за пръските вода навсякъде.

Помислете за оформление от типа „пречупен план“ и използвайте частични стени и прегради, за да дефинирате различните области на пространството.

Използвайте красива мивка във вашия дизайн на баня